Rezultat iskanja slik za IJP, Inštitut dr. Jožeta Pučnika  Rezultat iskanja slik za sdsRezultat iskanja slik za kas, konrad adenauer stiftung

 

Spoštovani,

Inštitut dr. Jožeta Pučnika v sodelovanju s Slovensko demokratsko stranko (SDS) in Konrad Adenauer Stiftung organizira politično izobraževanje v okviru 28. generacije Akademije dr. Jožeta Pučnika s praktičnimi delavnicami za kandidate na letošnjih lokalnih volitvah.

V okviru izobraževanja so predvideni naslednji dogodki:

  • Izobraževalni vikend: (lokacija tbc); od petka, 5. 10. popoldne do sobote 6. 10.2018 do 13h;
  • Izobraževalni vikend: strokovna ekskurzija v Budimpešto,19.10. – 20.10.2018;
  • Strokovna ekskurzija: Obisk Državnega zbora RS in srečanje z vodstvom ter predstavniki poslanske skupine SDS. Ogled zaporniških celic (Beethovnova 3) v sodelovanju s Študijskim centrom za narodno spravo (oktobra 2018 v popoldanskih urah);
  • Strokovna ekskurzija: 8.12. – 11.12.2018; Obisk Evropskega parlamenta v Strasbourgu (v sodelovanju z evropsko pisarno poslanca v EP dr. Milana Zvera). Srečanje z evropskimi poslanci ELS iz vrst SDS.

Prosimo Vas, da svojo udeležbo prijavite najkasneje do 25. septembra, na elektronski naslov info.ijpucnik@gmail.com ali telefonsko številko 01 43 45 467. Število udeležencev je omejeno na 40 oseb, prijave so možne do zasedbe prostih mest.  Za strokovni ekskurziji v Budimpešto in Strasbourg bo potrebna manjša denarna participacija.

 

Please follow and like us:

Dodaj odgovor